Diskusi tentang gadget & mobile Apps.
#14608 by Matthewjoin
11 Jan 2017, 09:43
Adakah anda pengguna telefon pintar atau tablet pc yang menggunakan os android, kali ini saya ini membincangkan tentang aplikasi uc pelayar, yang menurut saya peribadi ini merupakan aplikasi pelayar terpantas ketika anda melakukan donwload file maupun ketika anda melayari di internet, uc pelayar di kenal sebagai salah satu aplikasi terhandal dan paling di syorkan oleh pengguna, bukan kerana aplikasi ini mempunyai kelajuan loading semata, melainkan kaya akan ciri-ciri yang tidak tersedia di pelayar lain untuk android. http://playstoredownloadforandroid.net/uc-browser-android/

Image

Kalian pasti akan sangat kesal kalau internetan di HP Android berjalan lambat. Untuk mengatasinya sila cuba install dan gunakan UC Browser khusus untuk Android pasti dapat dirasakan sendiri perbezaan kelajuan semasa menggunakan aplikasi ini. Dengan kelebihan mempunyai ciri download manager sendiri, maka dengan UC Browser Android ini kalian tidak lagi perlu takut kehilangan fail jika saat memuat turun berhenti sebab kehabisan tol atau sambungan terputus sebab rangkaian jelek. Download manager pada UC Browser ini boleh meneruskan kembali aktiviti download yang terputus.
Lebih: http://playstoredownloadforandroid.net/

Image

Download UC Browser yang sesuai pada Android mempunyai rendah berkat memori RAM untuk saiz yang sangat padat, tidak ada pembaziran sumber, digabungkan dengan teknologi pemampatan data menjimatkan lalu lintas rangkaian yang signifikan. Anda akan mengalami alat browsing lancar untuk mengakses semua maklumat dalam talian dengan mudah.
Mengacu: http://playstoredownloadforandroid.net/mobomarket-apk/
UC Browser juga mempunyai beberapa ciri-ciri yang pelayar yang lain tidak - iaitu mod malam dan berkongsi melalui SMS / Whatsapp. Walaupun begitu, ia tidak mempunyai ciri-ciri yang cepat untuk berkongsi dengan yang lain, cara yang lebih biasa, seperti Twitter atau Facebook.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guestloading...